måndag 22 juni 2009

Omgång 3 Göteborgsligan

Hallå eller!

Onsdagen den 17 juni spelades omgång 3 i Göteborgsligan. Experterna trodde att det skulle bli en tajt och välspelad match där East-laget skulle vinna med några mål. Så fel har nog aldrig expertena haft innan. West fullständigt krossade East med hela 89-28!

West 13.11.89 East 4.4.28

Trots alla East försök att förhindra West lags stundtals fantastiska spel så var de aldrig ens nära. West ledde med hela 37-2 efter en quarter, var East ens på plan kan man fråga sig? Dock spelar East upp sig i andra och tredje, West lyckas bara göra tre mål på dessa quarters. Den tredje quarten vann till och med East med 15-9, detta var dock enda höjdpunkten i East lag.

I fjärde quarten orkade East inte längre försöka hålla emot mer så West kunde säkra segern med fyra nya mål. Stor eloge till Westlaget som spelade riktigt bra genom hela matchen!

Även stort tack till David som lyckades döma och till Stevens flickvän som höll reda på alla mål under matchen!

Det vi kommer att minnas mest från denna match är det fina spel som avslutade hela matchen. Efter ett helt fantastiskt klapp-klapp spel, hela East laget satt på läktaren och åt korv, så lyckades Kalle skjuta bollen precis bredvid stolpen, så nära men ändå så långt bort ;)

Nästa match blir i Augusti då det nu är dags för sommaruppehåll i ligan. Däremot fortsätter vi att träna, så se till att komma ner!

JS

Inga kommentarer: