torsdag 17 december 2009

Berserkers spelar innebandy

Under måndagens (14/12) träning testade Berserkers på att spela innebandy, en sport som många av oss i laget inte skulle vilja kalla en sport. Därför ändrade vi lite på reglerna, dvs allt är tillåtet eller som i folkmun "fängelseregler". Sjukt va mycket roligare det blev och satans vilket tempo det blev i matcherna.

Den första som råkade ut för en regelvidrig tackling blev ju självklart jag. Lill-Oscar gav igen för förra bloggposten genom att ge mig en ordentlig ryggtackling vilket resulterade i ett kraftigt skrubbsår. Dock tog det inte lång tid förrän den lille fick känna på hur det känns att bli intacklad i sargen!



Planens enda australiensare skötte sig bra även om han ibland trodde att klubban han höll var ett cricketträ, han vevade helt enkelt som en tok. Vilket i för sig alla andra också gjorde...

Vi fick även se de sjukaste missarna som hänt i innebandyns historia (t.ex. ett skott i ribban från ca 20 cm avstånd...!), många missade frilägen och även en hel del självmål.

Det var dock några som skötte sig galant och visade prov på en någorlunda sådär bollkänsla, dagens lirare blev absolut Lasse som var den enda som i alla fall såg ut som en innebandyspelare.

The Tigers;

"Öisarn", "Gaisarn", "Bagarn" och Joel.

The prisoners;

"The flying doormat", "The golfer", "Seamountain" och "The Don".

The red Devils;

"The crazy Irishman", "Greven", "Lill-Oscar" och "Jihde".


"Jihde" i ett av alla sina lägen...


"The don" har tappat klubban.

Ses på träningen!

/JS

2 kommentarer:

DonRosa sa...

'The Golfer'??? Skulle inte tro det...

Joel sa...

haha! med det innebandyspelet du visade upp så jo...