fredag 23 april 2010

Säsongens första match!




Vi börjar säsongen som vi slutade den förra året, med en match mot Helsingborg Saints. Det är dags för revansch då vi förlorade förra matchen.

Den här gången kommer vi att spela 14-manna då vi får lite understöd av fyra gubbar från Karlstad Eagles. Vilket innebär att vi kommer att spela på större plan, hoppas nu vinterträningen har sett till så att vi orkar hela matchen ut. Kommer dock att bli kul att få spela på lite större ytor vilket förhoppningsvis kommer att passa oss bättre en det kanske lite mer fysiska och mer matchvana laget i svart/rött.

Berserkers kommer att ställa upp med ett lag blandat med förmågor. 84orna är som vanligt med och extra taggade då de precis blivit uttagna till älgarnas match i Stockholm den 15e maj. Deras försäsongsträning har sett lovande ut och imorgon gäller det att visa varför de har blivit uttagna till landslaget.

En annan som också har mycket att visa är Oliver som också är kandidat till landslaget men som behöver visa upp sig i några matcher innan platsen blir hans.

Inför denna säsong har Berserkers fått hel del nyförvärv som skall göra sina debuter i Göteborgströjan. Dessa är bland annat Conan, Jamie och Jeff. Tre mycket intressanta namn som kommer att kunna hjälpa Berserkers till många häftiga segrar i år.

Även tjôtsmurfen e med. Så att Sveriges mest tjôtigaste lag Helsingborg kommer att kunna vinna på den biten blir oerhört svårt.

Helsingborg ställer också upp med en hel del nytt o många gamla rävar. Extra taggad lär Lantzen vara då han visat alla älgar att han absolut inte kan kicka en boll rakt fram, men har ändå lyckats komma med i landslaget... Även Emil aka Slash är säkerligen nöjd med sin uttagning, han kan dock kicka rakt å framförallt så kan han spela footy. Som vi såg senast så var det än hel del försök på speckies vilket vi säkerligen kommer att få se nu igen.

Kommer att bli en riktigt bra match och vi kan nog få se en hel del go teknik framför stora tacklingar.

Lycka till Berserkers!!

Matchen börjar kl. 16.00. För liveresultat se text-tv eller vår facebookgrupp!

Ha d Gôtt

/JS

1 kommentar:

AjMoLAbErG sa...

Hahaha jag ska tipsa alla mina kompisar om liveresultat på text-tv! ^^,

/Slash