fredag 28 maj 2010

Berserkers vs Crows (experterna tippar)

vs


Årets första hemmamatch för Göteborg. Vi får fint besök av norskar!

Kommer att bli en riktigt spännande match, där Oslo som vann över Karlstad i första omgången av AFL Sweden West får stå som favoriter. Men Berserkers som ställer upp med ett riktigt bra lag och en enorm avbytarbänk kommer att kriga ordentligt för årets första hemmavinst! Eftersom värmlänningarna förlorade måste vi visa att Sverige är bättre på footy än Norge!

Blir även en viktig match för Berserkers inför kommande Svenska cupen. Då det blir extremt viktigt att visa för de resterande lagen (framför allt Solna!) i Sverige att det är vi som skall vinna cupen i år!

Även inför denna matchen har experterna slått sina kloka huvuden ihop. Experterna har faktiskt fått lite hjälp av en riktigt meriterad expert med flera 13 rätt i ryggsäcken. Denne "nye" expert tror att det hela självklart beror på vilken trupp som Oslo får ihop och att Göteborg har en stor fördel med sin stora trupp. Men att det i vilket fall kommer att bli en riktigt, riktigt tight match. Tillslut kommer dock Berserkers att vinna med 1 poäng!

De vanliga experterna tror dock att Göteborg kommer att med sina rutinerade svenska spelare och med några extra guldkorn i ett par vassa aussies vinna matchen med 3 mål. Dock efter en otrolig kamp och en riktigt grym match!

Så kom ner till Mellbyfältet kl.13.00 för att se den roligaste sporten som finns!

/JS

2 kommentarer:

Unknown sa...

Vi vill se lite gooa kort och lagbilder från matchen!!!

DonRosa sa...

Har lagt till några få bilder (de jag hade) i albummet nu. Man når det längre ner i högerspalten.