fredag 2 oktober 2009

Storförlust mot Helsingborg Saints 090926



Experterna hade fel igen och så fel de hade!


Berserkers åkte på en footylektion av Helsingborg Saints. Total utspelning i siffror, men lite missvisande för stundtals spelade faktiskt Berserkers bra, dock inte ofta.

Vi öppnade matchen perfekt genom att göra ett mål efter bara några sekunders spel sedan tog Saints över bollen och Berserkers spelarna fick bara låna den ett fåtal gånger under matchen. Vi vaknade till liv igen i ett fåtal sekunder i andra quarten men det hjälpte föga. Sedan hade vi en tio minuters period i antingen tredje eller fjärde quarten där vi spelade hyffsat och gjorde ett par snygga mål samtidigt som vi inte släppte in så många mål, men detta varade som sagt bara i cirka tio minuter. Helsingborg Saints spelade stundtals grymt bra och vi fick se mycket fint spel av ungdomarna i laget.



De bästa för vår del var ett väldans snyggt mål som lill-Oscar stog för efter att Fagge vunnit rucken hur lätt som helst och den kvicke lill-Oscar kunde snabbt skjuta in bollen mellan stolparna.

Slutresultat, 9.12.66 - 24.23.167

Men allt som allt var det en rolig match och alla Berserkers spelare vet nu vad de behöver träna på inför nästa säsong. Stort tack till Saintsspelarna som ville komma upp och spela.


/JS

Inga kommentarer: