tisdag 20 juli 2010

Vinst mot Karlstad!!!

En härlig seger mot Karlstad, med bara nio man! Men vilken fajt det var i det satans regniga sommarvädret, vad har hänt med sola i Karlstad??

Karlstad bjöd verkligen upp till kamp och länge kändes det som om det var Karlstad som visade att det ville ha den röda bollen mest. Vi fick smaka på några ordentligt goa tacklingar från Eagles spelarna, som antagligen blivit taggade av Karlstads rugbyspelare, som för denna match ställt upp och var sugna på att verkligen visa värmländskt stål! Verkligen en match som passade dessa lite "hårdare" spelare då det nästan inte fanns någon chans alls till skönspel då var så satans blött. Framförallt var bollen hal som en tvål och vi fick inte se många fina marks i denna tillställning!

Det vi kommer att minnas är Ollans härliga framspelning till Travvvvan. Ollan som för övrigt spelade fullback hela matchen och skötte sig galant!! Det som hände var att bollen kom studsande i full fart mot Ollan som var jagad av Karlstad forwarden. Ollan tar då tillfället i akt och visar på sin fantastiska fotbollstekning och kickar bollen på volley. Bollen roterar i en perfekt bana i ca 30 meter och hamnar hos en helt frispelad Travvan som tar emot en perfekt mark. Travvan som för övrigt påpekar stolt att detta var en inövad variant mellan honom och Ollan!

Efter mycket kamp, många "glidtacklingar" och en hel del gräsätande kunde Göteborg tillslut vinna med 65-54. Fastän vi inte hade några avbytare och i andra quarten fick vi en skadad så lyckas vi vinna matchen. Jag blir riktigt stolt över en sådan laginsats!!

Stort tack till Ciaran o Jack som ställde upp och spelade!!

Matchens lirare för Berserkers: Ollan, Travvvan och Jack, bra jobbat alla tre!

Vi går nu upp i en säker serieledning av AFL Sweden West!

Hoppas jag ser så många av er nu på måndag då detta är sista träningen inför EC2010 för våra landslagsspelare!

Ses på träningen!

/Joel

(Glöm inte att betala in medlemsavgiften.)

Inga kommentarer: