måndag 4 maj 2009

Nyheter Maj -09

Hallå Berserkers!

Detta hände i April:

Vi började äntligen träna utomhus, riktigt gôtt! Underbart att äntligen få spela på riktig plan och att ha omklädningsrum.

Första matchen i Göteborgsligan spelades den 26 april. Åh vilken match det blev, oerhört jämt och spännande enda fram tills slutsignalen. ”Lejonen” lyckades till slut att vinna mot ”Kronorna” med ynka två mål, 13.12.90 – 11.11.77 blev resultatet tillslut. Vi kan nog även ha fått sett årets mål då matchens lirare Christian ”Stenmark” Nilsson lyckades att få nästan hela Västlaget att se ut som en slalombacke och sen sparka in en riktig pärla! Allt som allt ett riktigt lyckat första derby, publikrekord och allt. Referat av matchen kommer senare.

AFL Sweden mötet i Jönköping blev dessvärre inställt men kommer att hållas under VB-cup istället.

Detta händer i Maj:

Två matcher kommer att spelas i maj;

Första matchen kommer att vara mellan East och West och kommer att spelas på onsdagen den 6:e maj kl.19.10 på Mellbyfältet.

Andra matchen kommer att bli mot Karlstad Eagles (bytt namn från Dragons) lördagen den 16:e maj i Karlstad. Mer info om detta senare.

Det kommer även att spelas en Gaelic-fotbollscup lördagen den 2:e maj på Mellbyfältet. Alla som vill är välkomna att vara med och spela.

Vill även påminna om att VB-cup kommer att spelas i Falun den 6e juni, vi behöver få reda på vilka som kan följa med så fort som möjligt.

Ses på träningen!

Joel


Inga kommentarer: