måndag 30 augusti 2010

Seger mot Oslo Crows

Efter en härlig bilresa med flera spännande missöden på vägen så kunde en tight och stundtals otrolig match sättas igång. Göteborg var för en gångs skull pigga från start och snodde åt sig taktpinnen direkt. Oslo kom dock relativt fort in i matchen och tog vara på sina chanser och gjorde mål, inte som Berserkers som vanligt spred sina kickar. Detta innebar att matchen svängde fram och tillbaks genom varje quarter. Skall också nämnas att planen var riktig svårspelad och det var halt o blött.

Inför sista quarten stog det 35-35 och båda lagen kände av den nervösa stämningen som infann sig på Oslo ovalen. Här var det dock norskarna som visade framfötterna direkt och de fick in några snabba mål och tog en liten ledning. Detta hindrade dock inte göteborgarna som tog upp kampen och tillslut kunde vinna årets härligaste seger!

Matchen slutade Oslo 7.7.49 GBG 7.12.54, härligt! Denna seger innebar att Göteborg kan titulera sig AFL Sweden West mästare med en match kvar att spela!

Det vi kommer att minnas från matchen är att ALLA visade rätt inställning och ALLA kämpade och gav järnet. Men speciellt kommer vi att minnas Jeffs härliga tackling och norskens förvåning när han fick en riktig björnkram av Jeff!

Matchens lirare för Göteborg; Travis "jag kan kicka nio mål om jag vill" Lunt, som slet som ett djur i mitten!

Nu är det bara cirka en månad kvar av utesäsongen dags för alla att börja komma på träningen!

Kvarvarande matcher:
11 september Göteborg West vs East
25 september Göteborg vs Karlstad - AFL GRAND FINAL PARTY samt prisutdelningar för Göteborg!

/JS

Truppen;

Christoffer Fager
Jamie Anderson
Jeff Beven
Joel Språng
Mattias Fagersson
Travis Lunt
Rob Dove
Lars Westlund
Janne Nilsson
Kalle Nilsson
Nic Townsend

Inga kommentarer: